Hastanemiz Gebe Okulu eğitim programı hız kesmeden devam ediyor.
29 Kasım 2023

Hastanemiz Gebe Okulu eğitim programı hız kesmeden devam ediyor. Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller  yetiştirmek amacıyla  Gebe Okulumuzda eğitimlere katılan anne adaylarına eğitim sonunda katılım belgesi veriliyor. Gebe Okulunda anne adaylarımıza uygulamalı olarak yeni doğan bebek bakımı, emzirme teknikleri, lohusalık, gebelik sonrası beslenme gibi bir anne adayının ihtiyaç duyabileceği konularda eğitim veriliyor. Eğitimi tamamlayan gebelerimiz, Kadın Doğum uzmanımız Op.Dr.Emre SAKARYA ve Gebe Okulu Sorumlumuz Emine AYANOĞLU teşekkür etmek  amacıyla Başhekimimiz Dr Öğr.Üyesi Erhan ARIKAN'ı ziyarette bulundular. Eğitim almak isteyen anne adaylarımız Gebe Okulumuza kayıt yaptırabilirler. Anne adaylarını, anne-bebek sağlığı açısından daha kaliteli, verimli, etkin ve güvenli sağlık hizmeti için Gebe Okulu’na davet ediyoruz.